Vrijdag rustdag

By admin • Jordanië, Syrious Mission • 31 mei 2013

Marc en ik slapen tot heeeeel laat uit. Dat was nodig! Wat was ik uitgeput de laatste dagen. Pas in de namiddag lopen we de stad in op zoek naar eten. We vinden het in Caïro, een restaurant waar locals komen en waar de sfeer kil, maar het eten geweldig is! En goedkoop ook nog eens. We besluiten de groep zeker een keer mee te nemen naar deze plek.

De teamleden zijn er allemaal lekker een dagje tussenuit geweest. Een paar gingen naar de Dode Zee en hebben onder een waterval gestaan.. dat klinkt goed! Ik maak een notitie in mijn geheugen dat ik na afloop van dit project ook die waterval wel wil opzoeken.

In de avond overleggen we over de plannen voor volgende week. We blijven in Zaatari, maar gaan een nieuwe opzet proberen, waarbij we elke groep twee keer een blok van 2 uur hebben. In die twee bijeenkomsten gaan we dan verschillende disciplines combineren en aan het einde van de tweede bijeenkomst presenteren we meteen ter plekke voor de andere kinderen en ouders wat we gedaan hebben. Ik ben benieuwd hoe dat zal bevallen… maar eerst morgen het concert ter afsluiting van deze week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *